Το MOTONEWS racing εισέρχεται το 2012 στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Ο Κωστόπουλος Θωμάς (ιδιοκτήτης του καταστήματος) έκανε τα πρώτα του βήματα στον συγκεκριμένο χώρο στο πλάι του αειμνήστου θειου του, ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ενός εκ των πιο παλιών και πιο έμπειρων ανθρώπων στο χώρο.

Το κατάστημα μας παρέχει ένα ευρύ φάσμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ για κάθε τύπο μοτοσυκλέτας καθώς και μεγάλη ποικιλία προϊόντων που αφορούν την προστασία του αναβάτη. Διαθέτουμε πάνω από 11.000 κωδικούς (90% ετοιμοπαράδοτοι) που συνεχώς διευρύνεται λόγο των αυξημένων αναγκών της αγοράς και της παράγωγης νέων μοντέλων από τις εταιρείες.

Το MOTONEWS racing θέλοντας να εξυπηρετήσει και τους πελάτες εκτός Θεσσαλονίκης εισέρχεται και στο χώρο της online αγοράς με την δημιουργία ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος άρτια σχεδιασμένο για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση. Το e-shop προσφέρει την δυνατότητα στους πελάτες αλλά και στους συνεργάτες μας να καταχωρούν την παραγγελία τους και παράλληλα να ενημερώνονται για την διαθεσιμότητα και τις τιμές για το εκαστοτε προϊόν που τους ενδιαφέρει.

Βρισκόμαστε στην Κ.Καραμανλη 69 στην Θεσσαλονίκη και το προσωπικό είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει και να συμβουλέψει και τον πιο απαιτητικό πελάτη χάρη στις γνώσεις που κατέχει.

Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας και ευελπιστούμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας γρήγορα και υπεύθυνα.